ponedeljek, 5. avgust 2024

VSE JE VEČ KOT ČUDOVITO! IZJEMNO!

Zanimivo je v življenju. Tudi, kot pride nevihta in zunaj močno dežuje, je življenje lahko navznoter tako umirjeno. Prav sladko. Prav polno sproščenosti.

Zanima me, če vedno prispevam s svojim mirom? Velikokrat sem v svojem budnem stanju polna strahov glede prihodnosti ali pa začnem dvomiti o sebi, da mogoče pa nisem dovolj dobra. Kako si želim, da bi te nevihte strahu lahko tako mirno pregnala. Pa saj jih lahko!

Čas je, da se bolj zavedam, kar ustvarjam skozi dan. Danes ustvarjam lepoto. Danes ustvarjam mir. Tako naj tudi ostane.

Želim si bolj zavestno odločanje. Želim biti svobodna, kajti to pomeni, da imam izbiro – vedno. Mogoče ne vidim – še – ampak pokažejo se tudi druge poti, slej kot prej. Želim bolj zaupati. Želim bolj zaupati v svoje dobro in dobro za vse.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

(Preprosto bogastvo – Sarah B.)

In vse bo dobro.

Vse bo dobro.

In čisto čisto vse bo dobro.

Kaj pa sploh vem, kaj bo prinesla prihodnost? Kaj pa če skrbim po nepotrebnem? (Še vedno se je izkazalo, da skrbim po nepotrebnem! Ali pa je kazal orkan, potem pa je bila v resnici rahla sapica. Še vedno je moja domišljija (da ne bo prelaganja odgovornosti – še vedno sem to jaz) iz muhe naredila slona… Vedno!)

Vse je dobro. In tako bo tudi ostalo. (Še naprej! Samo zato, ker zdaj to izbiram!)

Ljubek pristen lahkoten srčkan harmoničen bogat zabaven vesel celovit zavesten radosten ljubeč pisan ustvarjalen blažen miren božanski razkošen dan poln božanskega obilja!



Vredna si dobrega! Ti si dobra! zdaj pa si oblikuj življenje po svoje. Zaupaj vase! Vse je dobro in tako bo tudi ostalo! Kaj ostalo! Še milijon krat boljše bo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar