sobota, 10. avgust 2024

ČAROBNO LEPO!!!

Življenje je čarobno lepo. Zares. Zdaj pa je čas, da opazim(o) čarobnost tudi v sebi. Uživaš, da si to kdo si?

Toliko sranja in programiranja je usmerjeno od malih nog naprej v nepristnost. To se ne dela. ne! NE! Ne sem rekla! Najprej naredi to, potem pa lahko to. Naučila sem se manevrirati skozi vse zahteve okolja in hkrati ne biti preveč okrušena in skrhana. Zdaj pa to ni več pomembno, ker se skozi mene preteka ljubezen in me obnavlja vsak trenutek – če le želim. In želim! Želim! Res si želim, da se vse v meni obnovi! Čisto lahko je! Samo povežem se z naravo!

Narava ima v sebi moč sinhronizacije, ki me uravnovesi. Kot uri, ki se naravnata na enako tiktakanje, če sta v isti sobi.

Enostavno je biti pri sebi, samo če sem v tišini in se poslušam. Tako dolgo sem se izogibala soočenju same s sabo. Vse sem lepo glazirala s sladkim prelivom. Mogoče pa je zdaj čas. Nekaj takega kot spomladansko čiščenje. Potem pa me nežno pogreje sonček, da me spet uravnovesi nazaj na vibracije ljubezni ali še više.

Vse prej kot slej pride na plano in ni se več moč izogniti sami sebi. Vse postaja bolj in bolj občuteno ali bolj vztrajno, da želi biti pozdravljeno, videno, objeto z ljubeznijo. Samo tako se lahko vse v meni pomiri. Zdaj pa uživam, da sem tu, kjer sem.

Ljubek razkošen ljubeč iskren sočen mogočen harmoničen veličasten vesel navdihujoč miren blažen srčen srčkan slasten strasten dan poln božanskega obilja!



Veš kaj, življenje je res lepo! Vseeno kako gledaš! Življenje je res lepo! Zdaj pa je čas, da uživamo v njem in tudi sami v sebi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar