četrtek, 8. avgust 2024

ŽIVLJENJE JE ... IZJEMNO!!! ... DAR!!!!!!

Življenje je prekrasno.

Življenje je čudovito.

Življenje je čarobno.

Življenje je lepo.

Življenje je pristno.

Življenje je izjemno!

Življenje je pustolovščina.

Življenje je igra.

Življenje je božansko obilje.

Življenje je privilegij.

Življenje je čudež.

Kako rada imam življenje!

Verjetno imaš ti svoj sočen pridevnik, glagol ali samostalnik, kaj je zate življenje.

Življenje je ljubezen.

Življenje je ljubiti.

Življenje je biti ljubljena.

Vse to je življenje. Kaj ga res cenim dovolj? Cenim, da sem se danes vstala iz postelje in sem imela tako miren, navdihujoč in deloven dan!?

Nekako se osvobajam – vedno bolj in bolj – kako bi naj živela. Potem pa kar življenje pridobi na moči čarobnosti! Kar še bolj me preseneti s svojo lepoto! Rada živim, sploh če živim pristno. Prijateljica me je rekla, da mora biti težko, če ne moreš živeti zares iz sebe navzven. Kar naprej ti nameščajo neke načrte, po navadi skrivne, ki me vključujejo, čeprav nisem pristala na vse to. Kaj če ne bi?! Kaj če ne bi več nosila mask? Kaj če ne bi več igrala vlog? Kaj če bi bila samo pristna? Kaj bi se zgodilo?! Vem, da se svet ne bi ustavil! Še vedno bi vse potekalo točno tako, kot je prav. Ne rabim biti v stalni pripravljenosti za nujne primere. Pa saj nisem urgenca! Tako dolgo si že želim, da bi si vzela en teden časa zase, da bi bila samo v tišini. Kaj če je to namig, da to res izpeljem? Si upam?!! Kako se mi je ves obraz razsvetlil od nasmeška! Upam! Upam!

Uživaj mi pristno samosvoje življenje, da je sočno kot le kaj!

Ljubek harmoničen hvaležen vesel razkošen privlačen celovit živahen ljubeč sočen srčen strasten slasten miren blažen zamaknjen bogat drzen dan poln božanskega obilja in ljubezni do sebe!



Imej se rada! Ti si s sabo vso življenje in zaslužiš si svojo ljubezen! Rada se imej, čuj! Zares! Brez skrivalnic ali prikritih igric! Res si vredna svoje ljubezni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar