petek, 17. maj 2024

UŽIVAJ MI, ČUJ!

Kako si kaj?

Naredila sem obhod zunaj in je čarobno. Vse se prebuja in tako svetlika v soncu. Veselim se, da mi vse raste. Lepo je. Rože so mi pognale kot nore.

Včeraj sem si pekla kruh brez glutena in vseh ostalih primesi, ki ne koristijo našemu telesu. S sončničnimi semeni in lešniki. Božansko dober je.

Kaj pa, če sem že ves čas pripravljena živeti svoje poslanstvo, samo nisem imela dovolj poguma, da bi res tako živela? Kaj pa, če sploh ne rabim poguma, ker mi je to naravno? Kaj pa, če že zdaj živim svoje poslanstvo, ko sem v tem trenutku?

Prej sem prebrala tako lepo misel L.L. Hay, da se naj imam brezpogojno rada, točno tako, kot sem zdaj. Potem lahko to ljubezen dajem naprej.

Vsi smo tu, da služimo drugim. Lahko je karkoli, kuhanje, pospravljanje, modni navdih, pisanje, odvetništvo, učenje, joga… Res karkoli. Samo ti veš v svojem srcu, kaj to je.

Pri roki imam vedno zvezek z afirmacijami, mojimi najljubšimi. Velikokrat ga odprem in polepša mi dan. Potem se imam še lažje rada in še lažje sprejemam svojo izjemnost.

Kaj pa tebi polepša dan?

Aplikacija za meditacijo mi vedno napiše na začetku: »Življenje je čudovito.«

Popolnoma se strinjam. Priznam pa, da me meditacija poveže s svetim mestom, da se povežem. Tako je potem res življenje čudovito in poteka izjemno.

Prej sem dobila navdih, da bi nekam šla. Je to bila intuicija ali samo reklama?! Haha!

Meditacija pa je res pomembna, ker imam zaradi nje čudovito življenje, kot ga imam. Sem v toku neprestane Ljubezni. In tudi, če se preveč oddaljim, me povleče nazaj.

Prej sem prebrala misel, na katero ne morem nehati misliti. Postaneš takšna kot ljudje s katerimi se družiš, nezavedno. Ne vem, kdo jo je zapisal, pa saj je splošno znana. Enake ptice letajo v isti jati. Ali nekaj takega. Malo sem se zamislila. S čim se obdajam? S kom se družim? Bi rada postala taka?

Kakšna svoboda, da se je veliko ljudi, ki nismo več za skupaj – samih odstranilo iz mojega življenja. Kar zbledeli so odnosi ali zvodeneli. Splahneli. Odšli. To je dobro, ker je zdaj v mojem življenju prostor za ljudi, ki pa cenijo mojo drugačnost in čudaško naravo. Cenim to. Pristnost pred navideznim. Vedno!

Več zaupanja imam v življenje. Vse bo prišlo ob pravem času. Angeli prostim vi poskrbite za to.

Življenje je čarobno in lepo.

»Življenje pokaži mi pot, da res služim z vsem, kdo sem, najboljše kar lahko – za udejanjanje ljubezni na materi Zemlji – in da je to v užitek mojemu telesu, umu in duši. Tako je!«

To pa je zdaj moja molitev, da se na materi Zemlji prizemljijo nebesa. Tudi če prispevam samo kapljica ali pikico, skupaj se nas nabira veliko in skupaj ustvarjamo tok Ljubezni, ki vedno bolj objema vso mati Zemljo in jo podpira pri spremembi v višje vibracije.

Čarobnost je v zraku. Ljubezen je v zraku. Zdaj!

Uživaj mi, čuj!

Ljubek pristen razigran razgiban bogat zabaven jasen razkošen harmoničen iskren miren ljubeč blagoslovljen blažen dan poln obilja!



Zacveti, zato si tu! To je tvoje poslanstvo, da si povezana s svojim srcem in slediš kompasu srca. Sledi svoji sreči in jo izbiraj več in več. Vsak dan. Vsak trenutek. Vredna si, da si srečna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar