sobota, 18. maj 2024

UMIRITEV KOLESJA

Najraje bi začela s kakšno afirmacijo.

»Jaz poslušam raven obilja, jaz grem na vrh gore.« Suzan Ashley

Danes je dan počitka. Moje telo si želi spočiti, jaz pa očitno to rabim bolj kot karkoli drugega. Čas je. Počitek je pomemben. Dovoljujem si, da se sprostim. Dovoljujem si, da se čisto sprostim v počivanje.

Kar slišim glas v glavi, ki zveni moško – gremo, gremo!

Včasih pa ni dan za gremo, gremo – ampak je dan, da se umirim in se še bolj povežem s sabo. Že takoj se počutim boljše, ko to sploh napišem.

Prav je, da poslušam svoje telo. Če rabi počitek, rabi. Zaradi tega ne rabim imeti slabe vesti ali se počutiti krivo. Zdaj se tako počutim in to bom upoštevala.

Dovoljeno mi je, da si spočijem. Tako si nabiram novih moči. To je kot zima v letnih časih, na zunaj se nič ne dogaja, a znotraj drevo nabira moči, da še bolj raste. Tišina in povezanost sta pa stranska produkta, ki sta v resnici najbolj pomembna. Lepo mi je. Rada počivam. Rada sem to, kdo sem. Danes je dan umiritve.

Kako paše malo miru!

Skozi bi lahko bila v takem miru.

Saj sem lahko skozi v miru, če sem le pripravljena spustiti dramo. Z veseljem spuščam vso dramo drugih in svojo, da lahko živim v miru. Res prav prija, kot bi mi božalo dušo in vso moje telo in še um zadovoljno prede. Kako lepo življenje imam. Čisti mir. Zdaj ga globoko srkam vase in ga še bolj ponotranjim, udomačim. Res mi je lepo.

Rada imam mir.

Rada imam harmonijo.

Rada imam sproščenost.

Vso moje bitje prede od zadovoljstva.

Moje mačke Bliss spet ni bilo vso noč domov. Všeč mi je, da je tako samosvoja in da zna poskrbeti za svojo varnost. Pogumna je. Ne glede, kako dolgo sem jo klicala, je ni bilo. Mogoče je že bila predaleč v pustolovščini in me ni niti želela slišati. Bo že prišla. Upam, da je uživala. Rada imam mačke in njihovo svobodno naravo.

Tudi jaz imam rada svobodo.

Res imam lepo življenje. Cenim to.

Mislim, da me je meditacija toliko naravnala na mojo srčno pot, da zdaj živim v raju. Meditacija me je definitivno spravila iz upora, ki sem ga ustvarjala, da sem se z lahkoto pomaknila naprej. Rada meditiram, sploh ko vidim rezultate. Niso takojšnji, so pa otipljivi. Zares. Kdo bi si mislil! Deluje! Vse deluje kot nekakšna privlačnost pristnega življenja, takega kot si ga v resnici želim in ne takega, kot bi »morala« živeti. Zanimivo, da sem komaj zdaj to povezala, po toliko letih. Bližina šteje. Bližina z mojo dušo. Bogom. Materjo Zemljo. Primarnimi kreatorji. Elementi. Sveti krog. Vse sem se naučila v meditaciji, no meditacijah, s Suzan Ashley. Prej sem se bolj sproščala kot meditirala.

Res imam lepo življenje. Hvaležna sem za to. Ne bom rekla, da je že vse poravnano, ker kdaj pa v resnici je, ampak zaupam, da se bo vse poravnalo ob točno pravem božanskem času zame.

Eto, mačka Bliss je prišla. Čudež!

2,l3+'-0

Je že skočila na tipkovnico in to napisala!

Uživaj mi življenje, v miru in svobodi.

Ljubek pristen lahkoten radodaren srčkan srečen pisan radosten bogat živahen jasen blažen harmoničen miren ljubeč iskren razkošen sočen dan poln obilja!



Življenje je radost miru v srcu. Sprejmi se. sprejmi kdo si. Sprejmi lepoto svoje duše in jo izražaj. Lepa si – od znotraj navzven. Od zunaj navznoter! Uživaj! Uživaj mir!

Ni komentarjev:

Objavite komentar