nedelja, 19. maj 2024

ZAUPAJ V SVOJO ČAROBNOST

Kaj če bi zaupala vase?

Kaj če bi zaupala, da premoreš ves pogum, ki ti je potreben, da stopiš na novo pot?

Kaj če bi vedela, da imaš vso podporo, ki jo boš kdaj koli potrebovala, vedno ob sebi, in ti nesebično pomaga vso Vesolje in še širše?

Kaj če bi vedela, da se vso vesolje veseli s tabo, kot slediš svojemu srcu in stopaš na srčno pot?

Kaj pa, če je vse res?

Kako že gre tista misel, če zaupaš vase – imaš prav in če ne, imaš tudi prav. Ne vem od koga je, je pa vse stvar izbire. Kaj če bi danes, lahko samo danes in potem iz trenutka v trenutek, zaupala vase in izbirala svojo pristnost, izpolnjenost in srečo?

Danes verjemi, da si tega vredna! Tu si zato, ker si prevajalka dobrega na Zemlji. Si prenašalka dobrega na Zemlji. Si transformatorka dobrega na Zemlji. Si pretočnost za dobro na Zemlji. To ti znaš. To ti zmoreš.

Kako?

Tako, da slediš svojemu srcu. Vem, da je v tebi, da siješ tako močno, kot si sploh predstavljati nisi mogla. Izid je tolikokrat boljši, kot si si sploh zamislila! Zato ker vso Vesolje navija zate, ti stoji ob strani in se veseli tvojega pristnega izražanja duše. Takrat si najmočnejša. Zavedaj se tega. Ti si močna. Vse ostalo so laži, da ostajaš majhna, ponižna in vodljiva. Del črede. Beeee. Bee. Pa to nisi ti. To nisem jaz. Ti si najbolj močna luč, kar je sploh možno, s tem da si v svojem srcu. Si upaš biti danes tako pogumna in verjeti vase in da je tvoja srčna pot – pot najboljše izbire zate – tu samo zato, da si srečna. Kajti kot si ti srečna brez truda razsvetljuješ ves svet in vso Vesolje in še čez. Tako enostavno je. Potrebno pa je ščepec poguma. To pa ja imamo, kajne! Splača se, saj notranjega zadovoljstva, navdiha, ustvarjalnosti in sreče, tudi miru, nič ne more nadomestiti. Vse materialno so samo bedni nadomestki in igrače ali igranje. Seveda je čas, da je vse igra in zabavno, lahkotno, samo, da je to tvoje srčna pot, kajti to ti daje notranjo izpolnjenost in moč.

Zdaj je čas, da to, kar si želiš, udejanjiš in res tako tudi živiš. Vsak dan. Iz dneva v dan, ne samo v prostem času. Bodi to. Dihaj to. Misli to. Govori to. Zares živi iz svojega srca, to je tvoja moč. Dovolj si pogumna. Dovolj si.

Zdaj pa bodi najbolj sr(e)čna različica sebe. Dovolj si pogumna. Gremo! Juhu! Praznuj sebe! Čas je za praznovanje! Kaj ni življenje čarobno?!!!

Ljubek srčkan pristen lahkoten blažen razigran jasen harmoničen miren bogat zabaven igriv pogumen razkošen ljubeč pester izpolnjujoč dan poln obilja!



Ti si carica! Zaljubi se v svoje življenje. Čas je, da se najprej zaljubiš vase. Izjemna si. Ti si ljubezen, vse je ljubezen. Deli svojo neverjetno unikatno moč svetlobe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar