torek, 21. maj 2024

MAGNET ZA MIR!!!

Včasih odlašam. Z neprijetnimi stvarmi. Ampak! Ampak takoj, ko jih naredim, pa se počutim lažje počutim se fantastično. Lahkotno!

Ne grem se več te drame in igric! Rada se imam! Zdaj si želim še naprej ohranjati mir in ga tudi bom. Vem. Pa tako fajn je, ko se nekaj dogaja. Pa niti ni! Potem je vedno nekaj! Vse je prepleteno in zapleteno in potem pride na koncu kupček od muhe ven. Nič. Iz muhe se je delalo slona. Pa res sem naveličana tega.

Malo me je potegnilo noter. Priznam. Povedala sem svoje. Zdaj se počutim fantastično. Lahkotno.

Kako mi je lepo, da bolj in bolj sprejemam odgovornost za svoje življenje. Res se ne grem več teh iger. Pa je ona ono in kaj bi zdaj, pa sem to, pa ne ono. Pa… Pa daj no! Utrujena sem od vseh teh zgodb in drame.

Kaj lahko jaz zdaj naredim?

Grem v gozd.

Naboksam blazino za spanje.

Malo se skričim.

Ne bom več in nisem več pripravljena tega držati v svojem telesu!

Ah!

Bolijo me glasilke, ampak počutim se boljše. Gozd bo moja terapija danes. Bom objela kakšno drevo.

Kaj ni to popolna svoboda?

Obožujem svobodo!

Drugi so lahko popolnoma to, kdo so. Res! Lahko so v drami do vratu, pa mi je vseeno. Vsaj želim si, da bi mi bilo. Ni moja stvar. Ni moj problem.

Vdih. Izdih.

Si želim prispevati k temu? Ali si želim prispevati k ljubezni?

Kaj je moja lekcija v tem?

Lahko se še bolj poslušam in še bolj sijem. Ni treba, da smo uravnovešni in poravnani, ker smo si drugačni. To je lepo. Jaz sem lahko uravnovešena po mojih merilih. Drugi pa po svojih. Čutim olajšanje.

Si želim napetost ali sproščenost? Mir. To si želim. Mir. Torej ga izbiram. Veš kaj pikica, dobro ti gre. Hitro si pogruntala. Hitro si se odcepila.

»Nisem pripravljena procesirati tega dreka za vas. Nisem več pripravljena procesirati tega sranja za vas. Nisem več pripravljena procesirati tega dreka za vas.«

Res je, nisem več pripravljena procesirati tega dreka za vas.

Spuščam. Naj se tisti s tem ukvarjajo, ki jih vključuje. Veš kaj, rada se imam. Dovolj se imam rada, da izbiram mir. Sprejemam. Je kot je. Ni pa mi treba biti in nisem del drame.

Osredotočam se na dihanje in to me umirja. Spet se povezujem s svojim srcem. Lažje mi je. Bolj sem pri sebi.

Lama je šla jesti travo. Ali karkoli je.

Ljubek pristen lahkoten radosten živahen jasen mogočen bogat razkošen izjemen nežen sladki sočen strasten barvit naraven globok občuten miren harmoničen ljubeč dan poln obilja za vse!

Uživaj mi življenje. Dobro se vedno z dobrim poplača. Močna si. Ti kreiraš svoje življenje. Ti si glavna kretorka v svojem življenju. Izbiraj mir. Jaz izbiram mir. Kreiraj raj! Ti to zmoreš. Zares! Zaupam vate! Zaupam vase.


Ni komentarjev:

Objavite komentar