petek, 24. maj 2024

LJUBEZEN? ALI LJUBEZEN!?

Včeraj sem pisala in me je skoraj kap – no saj ni bilo tako hudo. (Spet drama? Sem mislila, da sva s tem končali… Hmmm?!) Odprla sem ponovno dokument in ni bilo nič shranjeno! Nič! Potem pa sem opazila, da je ikona na namizju skočila nekam dol in sem drugega odprla. Olajšanje. Vse je bilo tam, samo v drugem dokumentu.

Kako zanimivo, da vse obstaja paralelno. Ljubezen ali strah. Moč ali nemoč. Svetloba ali tema. Blaženost ali obup. Navdušenje ali dolgčas. Vse je odvisno od tega, kaj izbiram.

Vedno je mogoče izbirati, ni pa nujno, da je lahko. Bolj sem nizko v vibraciji, bolj se moram potruditi. Ampak se splača. Bolj ko se dvigujem, lažje in lažje postaja. Kar nabira se zagon in me potem kar odnese v veselje, ljubezen in mir. Sprejemanje. Veselje do življenja. Hvaležnost za življenje. Povezanost s svojim srcem. Ustvarjalnost. Božansko je. Rada sem v visoki vibraciji.

Včasih pride res zlahka in kar čutim mravljince in ustvarjalno energijo, včasih pa se trudim. Včasih pa res pomaga samo dremanje, da se malo resetiram.

Imam dnevno rutino, ki me dvigne že na začetku dneva. Meditacijo. Brez tega ne grem nikamor. To je tako, kot bi brez zavor drvela po klancu navzdol. Po bregu dol in se zaletavala v vse, kar mi pride naproti. Ali kot bi šla na pot brez bencina v rezervoarju. Ne gre. Potem je treba avto potiskati ali vse moram nekako s svojimi močmi vleči ali riniti naprej. Naporno je in hitro se izčrpam. Če pa res pride kaj vmes in ne naredim meditacije zjutraj, kar je redko. Že dolgo se ne spomnim, da bi se to zgodilo. No, ko pa se, pa jo naredim takoj, ko jo lahko. Potem se počutim pomirjeno. Zdaj sem se spomnila, kdaj je bilo nazadnje. Meditirala sem v avtu sredi mesta, ker imamo vsako soboto skupne meditacije s Suzan Ashley, potem pa sem šla po opravkih. Tudi to se zgodi. Bilo je super.

Meditacija je »game changer«. Kako bi se to reklo v Slovenščini? Meditacija pa dvigne igro na drugi nivo, čisto spremeni igro. Kot joker, ki ga lahko vedno izkoristiš.

Seveda je moj dnevni obred pisanje. To že vsi vemo. Zadnje čase pa sem spet začela tapkati in priznam, da se kar smehljam zraven. Razbijam dvome, no bolj jih raztapljam in potem vse nadomestim s pozitivnimi afirmacijami. Seveda tapkam z Brad Yatesom, ki je fantastičen. Zdaj imam teme: ljubezen do sebe, imam več kot potrebujem in moji darovi so dragoceni – ali delam kar ljubim in sem odlično plačana za to. Fantastično je. Res priporočam.

Ponavljam tudi mantre za obilje, ki me jih je naučil Emanuel Dagher, naredim tudi ah meditacijo od Wayna Dyerja, pojem afirmacije, ko igram na ukulele. Posnamem se glasovno, kot da je že vse tu, kar si želim, kar me je spodbudila Ana Bučevič. To pa je že skoraj to. Rada grem tudi na sprehod in mogoče bi spet rada delala reiki.

To so moje metode, da se lahko dvignem. Pa všeč mi je, da sem v visoki vibraciji. Veliko pa tudi ustvarjam, kar me tudi zelo veseli in mi dviguje vibracijo. Pa moj vrt.

Pa seveda moja mačka Bliss, ki je vedno polna vragolij in prava cartljivka.

Uživaj mi, čuj!

Ljubek pristen lahkoten zabaven bogat harmoničen igriv miren jasen razkošen ljubeč iskren pester dan poln obilja!

Razvajaj se danes, to je tvoj čas polnosti in pristnosti. Privošči si kaj dobrega. Na polno uživaj z vsem srcem. Rada se imej na vse mogoče načine. Uživaj mi, moja draga. Res! Enkrat se živi! Privošči si razkošje užitka!


Ni komentarjev:

Objavite komentar