petek, 31. maj 2024

LJUBLJENA SI

Kako kaj življenje? Čutiš kaj čarobnost? Ustvarjaš kaj čarobnost?

Res se veselim, še malo pa bo potovanje!

Kaj če bi vso življenje gledala kot na potovanje, ki je sproti zanimivo in ni končne destinacije. Kako? Lahko uživam ta trenutek. Lahko sijem. Lahko plešem. Lahko si naredim vsako pot še bolj pestro in zanimivo. Vse je stvar odločitve.

Vem, da bomo po poti poslušali glasbo, ki mi ni najbolj všeč, zato si bom posnela afirmacije, ki jih bom poslušala znova in znova. Če bo res postalo preveč, mogoče pa se bo dalo kaj zmeniti.

Veš kaj, super bo. To bo potovanje veselja, ljubezni in pristnega povezovanja iz srca. Prav zanimivo bo to vse skupaj. Se že ful veselim. To pa je čisto novo mesto, kjer še nisem bila. Ob reki. Vem, da so potovanja tako polna veselja in sreče. Res se imam rada, sprejemam več in več dobrega. Najlepše še je navdušenje pred potovanjem. To pa je fantastično. Komaj čakam! Juhu! Gremo! Prepustila se bom toku in kar bo, pa bo.

Kaj ni super svoboda potovanja!? To pa je tako vznemirljivo. Rada spoznavam nova mesta, kraje in naravo. Vedno sem bila bolj raziskovalka. Kar malo sem se pustila izgubiti in sem potem našla domov ali na začetno lokacijo.

Prepustila se bom presenečenju, vem da mi življenje prinaša polno lepot, ki so samo zame. Življenje je bolj in bolj čarobno. To je povezano s tem, da sprejemam ljubezen, ki jo ima vesolje zame. Bolj in bolj se imam rada in življenje postaja čudovito.

Zaupam, da sem ravno prav vodena. Zaupam, da bom sproti dobila navodila intuicije, kako naj služim materi Zemlji, Vesolju in širše. Pa da je še to v užitek mojemu telesu, umu in duši.

Danes delam sušije, ker dobim obiske. Niso še jih poskusili, pa bi rada naredila presenečenje. Upam, da bo uspelo. Rada kuham za druge. To me tako razveseljuje. To me poživlja. Nimam še sladice, ampak si lahko kaj na hitro izmislim. Bom že našla kakšno dobro idejo. Imam še zamrznjeno listnato testo v hladilniku. Bi naredila štrudl – jabolčni zvitek? Bom videla.

Kaj pa je zares pomembno – pa je druženje samo. To pa bo izjemno.

Rada imam svoje življenje in kako lahkotno vse poteka. Vse se sestavlja skupaj.

S kom pa se ti rada družiš? Si rada v družbi same s sabo? Tu se najprej vse začne. Si sama sebi najboljša prijateljica? Tudi tu se vse začne.

Priznam, da jaz prav uživam, ko imam čas zase. To pa mi je dragoceno. Izjemno. Rada imam svoje življenje. Zdaj.

Uživaj mi, čuj!

Ljubek miren bogat ljubeč harmoničen razkošen igriv pester zabaven jasen kreativen uživaški sočen strasten slasten sladki sijoč dan poln obilja!



Življenje je lepo. Dopusti čarobnosti, da te popolnoma prevzame. Dopusti, da te življenje ljubi, kot bi rekla L.L: Hay. Kajti življenje te želi ljubiti. Življenje te res ljubi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar