nedelja, 26. maj 2024

RES POMEMBNO!

Kako se pa mačka Bliss danes umiva! Mogoče pa bo kdo prišel na obisk – ali pa ji v resnici ni všeč, da sem ji dala ampulo za vrat proti zajedavcem…

Priznam, da sem v toku obilja! Angeli me spremljajo vsepovsod. Tudi moj angel varuh.

Mačka Bliss se še vedno umiva. Tako je natančna. Prav zabavno jo je gledati. Poliže si tačko in potem si z njo pomane oči. To pa bo res čista.

Danes sem tako uživala v nakupih! Prav fajn mi je bilo. Srečna sem, da sem tako dobro kupila. Čas pa mine kot bi mignil. Všeč pa mi je tudi, da ko pridem domov, da me Bliss čaka in se potem pocarta. Lepo je priti domov in biti doma.

Rada imam svoj dom.

Rada imam svoje življenje.

Vse imam tako blizu. Vse, kar je res pomembno. Mir. Zavetje. Varnost. Preskrbljenost. Povezanost.

Kar malo se moram nazaj v ritem spraviti, da lahko spet pišem. Očitno, da se toliko energijsko dogaja vse okoli po mestu, da zdaj telo rabi ena čas, da se prečisti in se naravna nazaj na harmonično frekvenco.

Zraven ko pišem, še kdaj premešam s kuhalnico, se ne ne prismodi. Rada kuham.

Zdaj imam nov ustvarjalen projekt in komaj čakam, da se ga lotim. Včerajšnji se je dobro zaključil in sem zadovoljna. Lepo mi je, da sem tako navdihnjena.

Vedno vidim na majicah spodbudne napise, ki me razveselijo. To so moja sporočila dneva.

Nasmehni se.

Močnejša si, kot si misliš.

Ti ustvarjaš Čarovnijo.

Zadovoljna sem.

Ljubi se in bodi srečna.

Ustvari si čudovit dan, če tudi imaš obveznosti po trgovinah, ki so drugače dolgočasne. Danes sem bila tako povezana, da sem našla vse, kar sem si kdajkoli želela. Res sem uživala.

Ljubek pristen bogat razkošen iskren kreativne naraven harmoničen miren optimističen sladek slasten sočen poetičen dan poln ljubezni in obilja!



Uživaj mi. Samo enkrat se živi. Kaj je res pomembno?! Danes se osredotoči.

Ni komentarjev:

Objavite komentar