petek, 28. junij 2024

VESELJE SRCA!!!

Kako mi prija, da sem si vzela podaljšan konec tedna in sem samo brala. Knjigo. No, skoraj samo brala. Delala sem še druge zanimive stvari. Jedla. Pila čaj. Božala mačko Bliss. Pisala. Bila zunaj in zalila vrt. Polno imam špinače in komaj čakam, da si jo naredim v solati.

Imela sem polno obiskov in najbolj logično se mi je zdelo, da si potem vzamem dan miru zase. To pa je bil takšen prijeten zaključek. Rada se igram in raziskujem. Vse to sem doživela. Na polne. Potem pa rada pridem domov in imam spet umirjen ritem življenja.

Narava je tako lepo zelena in polna. Prav vabi, da si spočijem oči na njej. Rada imam barve našega planeta – matere Zemlje. Čudovita je!

Sonce pa mi daje toplino in me spravi v pogon. Daje mi nasmeh in veselje v srce.

Vse je povezano. Energije se pretakajo. Zdaj pa se prepuščam in dopuščam, da me vse presvetli. Čas je, da polno posijem in zasijem. To je zdaj naša pomlad in poletje po koncu jeseni in zime. Ni več skrivanja. Zdaj je čas polnega cvetenja v vseh pogledih. Pa saj se ne moremo skriti. Kako naj skriješ čudovito vrtnico, ki omamno diši. Tudi, če bi jo, bi jo njen sladko malinast vonj izdal. Pa zakaj bi jo sploh skrivali!? Seveda so jo obrezali, da ja ne bi cvetela – vse pretekle izkušnje – ampak pognala je vedno znova. To nam je v krvi, da smo to, kdo smo, da smo pristni in da zacvetimo v svojih najlepših barvah. Kako naj skrijemo močno luč?! Težko! Toliko let, desetletij, stoletij, tisočletij smo bili programirani, da je narobe, če živiš v skladu s svojo naravo. Seveda je bilo narobe, ker nisi bil član pohlevne ubogljive črede in si še druge ovce napeljeval na nepokorščino – osvoboditev. V resnici pa imamo veliko več povedati kot le bedast beeee. Zdaj pa je čas, da smo videni in slišani. S tem utrjujemo svoje znanje in modrost in še naprej jo predajamo. Čas svobode je prišel – zdaj! Lepo je živeti v času Svetlobe Ljubezni!

Zdaj pa sij, moja draga!

Razcveti se! To je tvoj čas in tvoja nova era! Pokaži svojo lepoto duše v vsem razmaku!

Čudovita si! Saj veš, da si izjemna!

Cveti!

Ljubek pristen bogat cvetoč izjemen harmoničen kreativen blažen miren razkošen pristen srčkan srečen sočen vesel ljubeč dan poln božanskega obilja!



Razcveti se! Zalivaj svojo pristnost! Izjemna si! To je tvoja prava narava – sijanje v vsej svoji lepoti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar