nedelja, 23. junij 2024

Razcvet lepote notranjosti - Ljubezni!

 Kako je življenje lepo! Če se vsaj malo naravnam, pa še je bolj. Tako dragoceno je, da sem s stanu hvaležnosti, ker potem pride še več dobrega k meni. Kar širi se reka obilja in več ga lahko sprejmem, bolj široka reka postaja. Za to nima nihče nič manj ali več. Vsak ima svojo reko obilja – Božanskega obilja in Vesolje – Ljubezen – Bog nam da toliko, koliko smo pripravljeni odpreti srce.

Koliko obilja želiš danes?

Pa verjameš, da si ga vredna?

Verjameš, da ga lahko ustvariš?

Verjameš, da ti več obilja prinaša varnost?

Taka in podobna vprašanja nam je postavila na zadnjem kanaliziranju Kassandra – Suzan Ashley. Bilo je fantastično. Povezano pa je s prvimi tremi čakrami, je rekla. Naj se ozremo vase, kako se kakšno vprašanje občuti. Čutimo mir ali kaj drugega? No to je kar široko področje za obdelati. Vsak pa ga najboljše preveri pri sebi, kako to deluje pri njem samem. Potem pa seveda ukrepamo! Saj smo vedno prav in sproti vodeni. Ko smo pripravljeni, prde učitelj. Tako lahko je vse to!

Si predstavljaš, da si bogata'

Si lahko predstavljaš, da delaš kar ljubiš in od tega lagodno živiš?

Kako se to občuti?

Vedno bolj manifestiramo iz srca in ne iz dokazovanja.

Prej sem si mislila pri sebi. Ni če ne bi rada dokazala, samo da zmorem. To je tudi na nek način dokazovanje. Ne drugim, sebi. Vse, kar izvira iz manifestiranja iz ega, ne bo obrodilo sadov. Mi smo bitja luči in tako se tudi namagnetimo.

Če pomislim, vem da deluje manifestiranje, če želimo ustvarjati dobro. Karkoli nas navdušuje. To podpira Vesolje. Pristnost.

Vedno me pomiril stavek, da ko uspevamo (thriving), smo v razcvetu, smo v popolnem razcvetu, bo preživetje poskrbelo samo zase. Tako enostavno je to. Vedno mi izvabi ta stavek od Brada Yatse – nasmeh na usta. On ima fantastično tapkanje za vsa mogoče področja. Moje razpoloženje se takoj dvigne, ko tapkam. Neverjetno je.

Res imam rada svoje življenje.

Ne želim več okameneti. Če pa zapadem v klopčič otrplosti, pa si želim, da pridem čimprej ven. To je moje poslanstvo. Padeš in se pobereš. Potem pa spet padeš in se spet pobereš. Vedno pa sem zaradi tega padca še bolj srečna, da stojim na svojih nogah!

Ljubek bogat zabaven varen iskren harmoničen živahen pester sočen srčen sijoč izjemen miren blažen veličasten radodaren razkošen ljubeč dan poln božanskega obilja!



Uživaj mi danes! Občuti sočnost življenja. Zabavaj se! Življenje je tvoje! Res mi uživaj danes v njem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar