ponedeljek, 24. junij 2024

Slišana si!

Pozdravljena! Kaj se kaj dogaja? Kako si kaj? Si kaj opazila, kako je življenje lepo!?

Enostavno.

Enostavno lepo!

Kaj kaj ustvarjaš v svojem lepem življenju?

Kaj kaj ustvarjaš v svojem lepem dnevu?

Upam, da čarobnost.

Upam pa tudi, da te nič in nihče ne more več prepričati, da bi skrivala svojo lepoto in izjemnost – ali ju celo pomanjševala, da se lahko prilagodiš drugim – normalnim.

Kaj če smo se vsi prilagodili normalnemu, ko v resnici nihče ni? Kaj če v resnici nismo čredne živali, ki delajo in blejajo v en glas? Kaj če smo bili samo prepričani v to? Kaj če nas resnica zares osvobaja? Česa se želiš osvoboditi ti?

Včasih vem, da me strah otrpne ali me ohromi. Kaj pa je res najslabše, kar se lahko zgodi? Da sem modrejša za bogate izkušnje in da pristanem tu, kjer sem. Je to res tako strašno?! Ni.

Kaj bi mi rekel glas ljubezni?

Danes poslušam samo to. Potem vem, da bi na polne ustvarjala in bi še bolj sledila svojemu srcu.

Včeraj sem si urejala okolico in občutek je bil fantastičen. Prav božanski. Res imam lepo življenje v vseh pogledih. Sodelovanje z naravo me navdušuje. Samo malo sem zunaj, pa me čisto presveti – do zadnjega delčka mojega bitja – vidnega ali nevidnega – da sem še sama v tej čudoviti harmoniji, čarobnosti in obilju. Narava zdravi s tako milino in nežnostjo. Vse postavi na pravo mesto. Že od nekdaj, ko sem imela kakšno dilemo, sem šla samo na sprehod in bila je skoraj tako pomembna kot lanski sneg. Nič kaj. Vse sem si v trenutku, s pomočjo narave seveda, obrnila v svojo korist. Saj tudi v resnici je vse zame, tudi če ne izgleda tako.

Vse je zate, če tudi še zdaj ne izgleda tako.

Če še ni srečen konec – še ni konec.

Ljubek ustvarjalen bogat harmoničen jasen zanimiv iskren razkošen ljubeč navihan pester miren blažen dan poln božanskega obilja!



Ne pozabi na moč besed! Kaj si želiš biti!? Jaz sem… povej na glas! Kaj želiš imeti? Jaz imam… in povej na glas! Glas ima moč ustvarjanja valovanja svetlobe, ki vse daje v gibanje. Namagneti se za čarobno življenje. Ti si ga ustvarjaš! Ti si čarobna! Ti si izjemna! Izjemna si, čuj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar