torek, 25. junij 2024

Glas LJUBEZNI - vedno!!!!! 💗

Zanimivo je življenje. Še bolj zanimivo pa je, da lahko poslušam skozi angelsko glasbo ali kaj drugega – ne tako navdihujočega, kar vleče dol. Vse je v istem trenutku dosegljivo. Včasih pa se mi zdi, da ni. Včasih kar ne morem preklopiti postaje. Kot bi imela slušalke na glavi z nepravo glasbo zelo na glas in bi želela ujeti nežnost in milino angelske glasbe ljubezni. Vem, da je tu. Vem, da jo lahko slišim, ker sem jo že. Samo prej si moram odstraniti slušalke, ki mi tako glasno predvajajo vse možne strahove in omejitve, ter seveda vse o moji lastni nevrednosti.

Dovolj je bilo tega negativnega programiranja! Sem sem prišla, da skupaj ustvarimo novo Zemljo in nič drugega! Zato je čas, da se vprašam, kaj je v moji moči, da se naravnam na božansko glasbo angelov in potem tudi naredim vse, kar le lahko, da glasbo miline spet slišim!

Jaz imam moč!

Lahko programirajo, lahko zastrupljajo zrak in hrano, lahko nas strašijo na vse mogoče načine – ampak dobro vedno zmaga! Resnica se še je vedno razkrila, tudi sedaj se bo! Se že! Zaupam v to! Luč vedno zmaga! Tudi zdaj zmaguje. Ne bi tako pritiskali na nas, če se ne bi bali naše moči in naše nove zavesti in zavedanja – tako nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley! Zaupam v to! Res!

Moj namen zdaj pa je, da uživam najbolj, kar le lahko! Povezana sem s sabo, materjo Zemljo in Bogom. Celo zabavam se! vem! Neverjetno! Pri tem mi veliko pomaga mačka, da se malo igrava skrivalnice in uživava v igri.

Vse, kar lahko naredim – naredim! Moja vibracije je pomembna. Če sem v višjih vibracijah – slišim glas Ljubezni – angelsko vibracijo. Če ne, pa se potrudim maksimalno, da se dvignem, prej še poberem in se naravnam. Vse je odvisno od tega.

V glavi imam dva glasova – ljubezen in strah. Kaj pa bom poslušala, pa je na meni. Zdaj pa sem že toliko odrasla in odgovorna, da bo ja poslušala glas Ljubezni. Prav ima in navija zame. Zaupam mu!

Ljubek pristen lahkoten bogat angelski harmoničen kreativen zabaven miren lagoden umirjen blažen ljubeč pester razkošen pisan dan poln božanskega obilja!



Odpri se Ljubezni in prisluhni glasu Ljubezni. Ni tako na glas, vedno pa ima prav in prevlada, če mu le prisluhneš. Sledi svojemu srcu! Uživaj mi!💗

Ni komentarjev:

Objavite komentar