sobota, 29. junij 2024

SPREMINJANJE SANJ V REALNOST!!!

Kako pa hitro mine čas! Kar leti mimo! Je pa pomembno kam stopam vsak dan – proti sanjam ali stran od njih!? Samo to je kriterij, ki je odločilen. Čas bo minil. Dogajali se bodo trenutki, ki bodo prešli v minute, ure, dni, celo mesece in leta. Pretopili se bodo v čisto zlato spreminjanja sanj v realnost – resničnost ali pa bodo samo bili tam. Megleni obrisi preteklosti, kot blagi opomniki, kaj vse bi lahko naredila pa nisem. Vem, da je tudi odlašanje zame, ker me duša ne želi peljati na pot, ki ni zame. Vse je zame, kar se mi dogaja. Zaupam v to. Želim pa se bolj povezati s sabo, da lahko res živim iz srca.

Rada pa bi povedala, da imamo neverjetno pomoč bitij Luči. Sploh čutim ob sebi angele, ki so mi pripravljeni pokazati pot, ki je bolj svetla zame. Vedno so ob meni. Ko pa jih prosim za pomoč, ne pomeni, da bodo vse naredili namesto name. Dajo mi samo zagon, da se naravnam v pravo smer in da sem polna energije in komaj čakam, da se podam naprej. Ni samo zagon. Je vse. Ker če sem dovolj dolgo v jami, se še mi tako majhna lučka zdi čudež, ki se je oklenem z obema rokama, samo da ne rabim več biti na dnu. Pripravljena sem sijati in angeli me pri tem nedvomno vodijo. Skupaj soustvarjamo Raj na Zemlji.

Poslušala sem Kryona, da smo tako dolgo iz navade v strahu pred finančnimi pretresi in da imamo preveč bolečin od razočaranja v ljubezni. Če pa prosimo angele, ali bitja Luči, da nas objamejo s svojo brezpogojno ljubeznijo, se tudi to zgodi, saj se energije na naši ljubi materi Zemlji spreminjajo. Toliko svetlobe Ljubezni teče v našo smer, da je čas, da dopustimo, da nas popolnoma prežame – do vseh kotičkov vsega kdo smo. Tako sem prosila angele zvečer, da me objamejo s svojo energijo brezpogojne ljubezni in miru. Sladko sem zaspala. Zjutraj pa sem se zbudila tako drugačne volje. Niti se nisem spomnila, da sem jih to prosila. Samo vse v meni vre od optimizma in veselega pričakovanja. Vse je mogoče. Neverjetno, kako to deluje.

Vsak pride do točke, ko se sprašuje, če je to resnično. To pa je lahko Bog, angeli ali bitja Luči ali celo vesoljci. Verjamem v njihov obstoj. Kaj pa ti? Lahko jim zaupam, ker so mi že preveliko krat pokazali, da imam podporo in da nisem sama. Vso vesolje in še več želi zliti svojo Ljubezen name! vso vesolje in še širše se veseli mojih pristnih uspehov in sreče! Zdaj pa odpiram svoje srce, da se vanj zlije še več ljubezni.

Že davno je Jezus rekel: »Prosite in dano vam bo.«

Res je!

Danes prosim, da sem v toku pozitivnih, navdihujočih, ustvarjalnih in ljubečih misli. Tako je! Prosim pa tudi vsa bitja Luči, da še naprej ostajam v teh mislih, občutkih miru in ljubezni. Hvala vam za to!

Ljubek pristen sočen hvaležen harmoničen bogat ustvarjalen blažen sončen sijoč ljubeč miren razkošen srčkan jasen svetel dan poln božanskega obilja!



Ljubi se! Ljubi se dovolj, da odpreš srce še več Ljubezni! Vso vesolje in še širše te samo želi ljubiti! Dopusti mu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar