nedelja, 16. junij 2024

Kaj pa če je res!? 😂

Življenje je fantastično lepo! Sploh ko sedim zunaj in pišem. Uživam v lepoti tega trenutka. Ptički tako veseli žvrgolijo in čebljajo. Prav prisrčni so. Kdaj pribrenči mimo kakšen čmrl in počiva z mano na klopi. Čisti si krila ali pa si je prišel samo spočiti. Lepi je. Nekaj vohlja zdaj okoli. Popravila sem si lase in se je tako ustrašil, kar k tlom se je stisnil. Zdaj pa spet veselo raziskuje okoli. Kdo bi si mislil, da imam prijatelja čmrlja? Zanimivo.

Včeraj sem se tako smejala iz srca, kot že dolgo ne! Bilo je prav zabavno. Res sem vesela, da imam tako dragocene prijateljice. In seveda družino.

Tako. Pa je odbrenčal naprej. Lepo potovanje, prijatelj čmrlj.

Včeraj sem plesala rock'and'roll in sem se tako zabavala zraven. Poslušala sem svoje najljubše pesmi in plesala po kuhinji. Kako pa rada plešem, skoraj sem že pozabila. Neverjeten občutek, ko se samo predam ritmom in se prepustim toku gibov. Fantastičen občutek! Ples me osrečuje na vseh nivojih! Mislim, da bom danes ponovila vajo! To pa je bilo fantastično!

Zjutraj sem samo sedela na stopnici in se sončila v blagi toploti žarkov. Bilo je tako super. Prav uživala sem, ko se samo predala lice in vse svoje telo objemu toplote. Čista čarobnost, ti rečem.

Srečna sem, da imam tako preprosto, ampak tako srčkano življenje. Res mi je lepo.

Čutim, da si moje telo želi spočiti, zato mu dajem dovolj počitka. Pred spanjem berem knjigo, da se res potem potopim v miren spanec. Branje me pomirja in me sprošča. Tako vem, da se pripravljam, da bom zaspala in lepo sanjala.

Prej sem božala mačko, ki se je prišla cartati. Tako sem vesela, da me pride Bliss malo pocartati.

Včeraj sem si skuhala tako dobre kitajske rezance z zelenjavo in so bili prav božanski. Neverjetno dobro. Sploh, ko vem, kaj vse je v tej jedi in da ni dodanih kakšnih čudnih »smešnih« sestavin. Že od nekdaj imam rada kitajsko hrano. Obožujem jo. Že kot študentka sem hodila jesti na bone in res mi je prirastla k srcu njihova kuhinja. Rada imam drugačno in sem odprta za drugačno.

Rada raziskujem, ne glede ali je glede hrane ali potovanj, nova mesta. Obožujem sprehode po mestih ali plaži ali naravi. To mi je pri srcu. Rada sem v stiku z naravo. Vedno me najde ali pa jaz najdem njo. Povezani sva. Rada imam lepoto in modrost narave. Pretoči in prepoji me s svojo ljubeznijo, harmonijo, mirom, obiljem za vse. Mi smo del narave in narava je del nas. Kaj je bolj naravno kot to, da smo z vsem srcem to, kdo smo v resnici?

Sledi svojemu srcu danes!

Kako je mogoče, da se tako veselim obiska knjižnice, da bom spet potopljena v nove svetove zgodb, ki me bodo popeljali na nove pustolovščine? Nič ni tako vznemirljivo, kot potovanja. Seveda tudi v resničnem svetu. Po drugi strani, kaj pa sploh je resnično?

Gledali smo skupaj serijo Prijateljev, ko Phoebe ovrže Rossovo teorijo o evoluciji in ji ta prizna, da je mogoče čisto majhna verjetnost, da obstaja druga možnost! Tako sem se smejala, ko mu potem Phoebe reče, kako boš pa šel jutri na delo? In Ross se samo pobere s svojimi znanstvenimi dokazi. Kaj pa je v resnici res? Resnica se bo razkrila prej kot slej! Zaupam v to! Vse se kopa v svetlobi novega vzhoda Ljubezni. Življenje samo se odpira resnici. Ne življenje, zavest – kolektivna zavest.

Kaj vse še je mogoče? Danes si to ustvarjaj!

Ljubek harmoničen jasen blažen kreativen pustolovski razkošen pester miren vesel celovit bogat poln ljubeč usklajen razigran igriv dan poln obilja!



Prepusti se obilju, ki ga ima mati Zemlja zate. Zdaj je čas, da tudi sama spoštuješ svojo žensko energijo in se namagnetiš za še večji božanski pretok bogastva. Samo sledi svojemu srcu! Zaupaj si, ti to zmoreš!

Ni komentarjev:

Objavite komentar