torek, 20. avgust 2024

VSE JE ZAME!!! VSE!!!

Srečna sem, da se vse odvija, točno tako, kot se mora.

Vedno je tako. Tudi zdaj.

Kaj če bi malo bolj uživala?

Ne rabim popolne časovne premice, kdaj se bo kaj zgodilo (če ravno bi najraje takoj podpisala, če bi mi jo le dali, kdorkoli)!

Lahko bolj uživam v tem trenutku in zaupam, da bo naslednji ravno tako popoln, kot je ta. Ali pa še slajši in boljši. Kako lepo je imeti noge na lesenih tleh! To pa je užitek! Kot bi bila vedno povezana! Božansko in neverjetno! Ljubim svoje življenje (sploh ko pišem, imam v ustih sladki okus od keksa (še vedno) in srkam mir narave)! Vse to je čista popolnost!

Neverjetno je, kako je lahko vse lepo, če sem tako naravnana!

Nič ne more iti narobe, če imam za popoldne, no bolj zvečer, planirano kopel. Temu pa se ne morem odreči za nič na svetu. To so moja nebesa ob sončnem zahodu ali malo prej!

Kako še lahko bolj uživam?

Samo sem. Srečna, da sem živa. Diham. Cenim vsak trenutek. Živim. Srkam lepote matere Narave. Naše ljube matere Zemlje.

Ni ga lepšega kot priti domov iz morja! Saj je na morju tudi super, ampak da te čaka dom, je pa čarobnost! Zdaj srkam tudi to lepoto! Božansko je, da imam res lepo življenje v vseh pogledih!

Obožujem ta dan in svoje življenje!

Želim živeti srečno do konca svojih dni – zdaj in za vedno! Zdaj pa to izbiram! (Drugi pa naj izbirajo to, ali kaj drugega, niti ni tako pomembno. Če se bomo lepo ujeli v zgodbi, super, če ne pa lahko mirno živimo vsak po svoji pravljici, ločeno. Vse je mogoče. Tudi to, da sem izjemno srečna! Ti pa tudi izbiraj to, kar ti je najbolj pri srcu!)

Ljubek pristen srčkan sijoč harmoničen blažen igriv zabaven sočen razkošen miren jasen ustvarjalne lep sočen slasten sijajen blažen bogat ljubeč dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Zdaj pa to sprejmi! Uživaj življenje na polno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar