četrtek, 22. avgust 2024

PRAZNIČNOST!

Neverjetno, kaj se vse dogaja! Vse!

No, saj ni točno tako!

V sebi čutim mir! Čisto zares!

Ampak drugim pa se dogaja! Kot bi tančica megle in zablod bila dvignjena in bi resnica bila zlahka dostopna. Vsem! Življenja se drastično spreminjajo. Čutim in vidim, da ljudje ne sprejemajo (sprejemamo) vsega sranja, ki nam ga želijo nabasati. Niti ne nasedamo sranju, o katerem nas želijo prepričati, da je naše! (Ker ni!)

Seveda ima vsak svoje sranje, ki ga ima za počistit. Vsak pred svojim pragom. Sploh odpuščanje sebi. (Kassandra – Suzan Ashley nam je rekla, da tega ne more narediti nihče namesto nas.)

Še bolj pomembno pa je, da ima vsak svojo luč! Vsak ima svojo ljubezen v sebi. Čarobnost! To pa je zdaj treba – in res je nujno – to sprejeti in sijati! (Tu se niti malo ne hecam! Brez heca! Zdaj gre zares!)

Pri sebi opažam, da mi je veliko lažje in bolj domače kopati in analizirati vso moje »sranje« (saj ni v resnici sranje, so samo dragocene izkušnje, ki so me vodile do vse manj sranja v mojem življenju (mojega in seveda sem manj nasedala sranju drugim)) kot pa svetlobo!!!

Kaj smo mogoče tega naučeni ali sprogramirani tako!?!

Verjetno res! Vsi smo slišali nešteto ne, ko smo bili otroci. Verjetno pa ni bilo toliko spodbude in pohval! Ampak zdaj smo odrasli! Sprejemam odgovornost za svoje življenje! Zdaj pa lahko izbiram drugače! Zdaj pa lahko izbiram svetlobo in jo sprejemam, da je definitivno glavni del mene! Najmočnejši del! Ljubezen je najmočnejša sila, kot so mi danes rekli angeli v kartah Doreen Virtue in čisto se strinjam! Naj prevlada ljubezen! Pa saj to ni, naj prevlada! Vedno prevlada! Prej ali slej!!! Ni se moč izogniti temu! Zagotovljeno je! Zares! Ti si Ljubezen! To sploh ni dvoma!

Ljubek srčkan harmoničen sočen razkošen iskren blažen miren zamaknjen presvetljen razsvetljen ljubeč bogat zabaven vesel svetel sijoč slasten dan poln božanskega obilja!



Zaupaj vase! Ti si ljubezen! Vse je ljubezen! (To so besede, ki nas jih uči Suzan Ashley, da si jih rečemo kot opomnik: »Jaz sem ljubezen! Vse je ljubezen!!!«)

Ni komentarjev:

Objavite komentar