torek, 2. julij 2024

ŽIVI PO SVOJE!

Sploh ne znam opisati, kako sem srečna. Samo zato, ker je navaden dan in sem zdaj doma na klopci in pišem. To me pa tako osreči! Ptički veselo pojejo in res mi je v veselje, samo da sem sredi narave. Noge imam na topli zemlji. Kar čutim, kako moje telo srka energijo in se dviga v višje vibracije.

Ljubko je živeti po svoje. Umirjeno. V tišini. V stiku z naravo. Prav božanski občutek je.

Trava se tako nežno pozibava v igri vetrca, ki ga ni mogoče niti prav čutiti. Pleše svoj ples. Veter pa jo nežno češe in zrači.

Neskončno sem hvaležna, da lahko samo sem in da uživam ta dan. Brez urnika. Brez ritma nuje ali obveznosti. Samo sem in delam, kar mi je. To pa je svoboda.

Spet čutim, da imam polno energije. Spet čutim, da se v meni prebuja strast do življenja. Spet čutim, da želim živeti. Spet čutim, da je tu, kjer sem, točno tu, kjer bi naj bila.

Zadovoljna sem.

Mami mi je dala knjigo Atlantida in sem jo začela brati. Miselno branje ljudi in sledenje misli, kot nadzor. Zanimivo. Podobno kot željo delati zdaj, samo da je to preko telefonov in računalnikov. Me prav zanima, kako se bo zgodba razpletla.

Čutim tako hvaležnost, da imam tako super družino. Danes si še želim posejati nekaj rož. Včeraj pa sem posadila dve figi. Kakšno veselje je to. Še dobro, da je malo deževalo prej in potem, da se bosta lahko prijeli.

Dobila me je spomladanska utrujenost ali katera druga. Kaj jaz vem. Bolj kot sem počivala, bolj sem bila brez energije. Včeraj pa sem se pošteno razgibala in delala okoli doma. Bila sem tako polna energije in zagona, da sama nisem mogla verjeti. Bila sem utrujena, ampak navdušena, kaj vse smo naredili! Danes pa imam zagon naprej! Se že veselim novih projektov. Posvetilo se mi je, da če želim, da moje telo drži več energije svetlobe in ljubezni, da mora biti močno! Prav srečna sem, da mi je bilo na tako lahek način pokazano, kaj res potrebujem! Gibanje! Na način, ki mi je najbolj pri srcu.

Zdaj pa grem naprej uživati z nogami na zemlji in sončenju v mehkobi toplih žarkov.

Ljubek srčkan harmoničen razkošen blažen jasen iskren navdihujoč bogat miren sočen lep ljubeč razkošen dan poln božanskega obilja!



Živi svoje življenje! Dihaj na polno! Uživaj vsak trenutek! Življenje je lepo! Srkaj vso njegovo lepoto!

Ni komentarjev:

Objavite komentar