sobota, 6. julij 2024

SLEDI SVOJEMU SRCU!

Koliko je preteklost povezana s tem, kaj delam v sedanjosti? Je pogojena? Ali je preteklost samo črtna za čolnom, ki izgine. Lahko je tako ali tako. Če se skozi vpikujem v preteklost in jo obujam, potem že ima vpliv. Močan. Če pa pogledam v preteklost, razpoznam vzorce in lekcije, potem pa vse spustim, je to brisanje sledi za čolnom na morju.

Bolj sem zavestna, bolj spoznavam, da lahko zaznam trenutek, ko želim delovati iz preteklosti.

Bolj kot sem v sedanjem trenutku in imam visoko vibracijo, bolj ustvarjam nove poti. Nove povezave. Ustvarjam čarobnost.

Včasih se mi dozdeva, da me preteklost sledi in me izvoha. Mogoče ravno takrat, ko nisem najbolj prepričana vase. Potem pa še mi naloži kup dreka, da sem še manj zadovoljna s sabo.

Kaj pa, če je to samo moderno orožje manipulacije, da potem ne sijem najbolj močno, kar lahko. Lahko pa je samo spodbuda – odvisno kako gledam – da sijem še bolj močno, kar lahko! Kot bi rekla sami sebi: »A tako! Tako ste mislili, da ste me! Nič ne bo! Ne zdaj, ne drugič! Odpade!«

Potem pa sijem še bolj. Najbolj močno, kar le lahko. Nismo tako nemočni, kot se zdi. Sami igramo vlogo žrtve. Lahko je kriva lenoba, ker se mi ne da potruditi za moje dobro počutje. Potema pa samo jamram, pa poglej, kaj nam spet delajo! To ni način opolnomočenega življenja. Ni. To ni odgovorno življenje. Ni. Niti ni odraslo življenje. Tudi ni. Nisem več otrok, ki čaka, da ga bo mami prijela za roko in ga popeljala stran od nezaželenega. Jaz sem zdaj mami in se sama popeljem v to, kar si želim. Sama ustvarjam svoj svet!

Ti pa tudi, saj veš!

Ti si center vesolja! Ti si center svojega sveta!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek harmoničen bogat vesel iskren živahen ljubeč navihan sočen edinstven razkošen cvetoč zanimiv miren dan poln božanskega obilja!



Življenje je čarobnost! Sam si je ustvarjaj v vseh pogledih! Razcveti se! To je tvoje poslanstvo! (Ne nasedaj manipulacijam! Kakršnim koli!)

Ni komentarjev:

Objavite komentar