petek, 5. julij 2024

ČUDOVITA SI!

Danes je tako lepi dan! Sonce razveseljuje vse v meni! Rada berem in zdaj sem sredi zanimive zgodbe. Tako me je pritegnila, da skoraj ne morem dati knjige stran. Prisilila sem se. knjiga je od Jojo Moyes in je izjemna. Res imam rada dobre knjige. Tako je zanimiva, da sploh ne vem, kaj se bo zgodilo naprej. Nekaj se bo, slutim. Zdaj sem malo čez polovico in komaj čakam, da berem naprej.

Muca Bliss mi sedi na sedežni za vratom, prede in se carta. Življenje je res lepo. Sestavljeno je iz drobnih trenutkov polnih lepote. Preprostosti. Iskrenosti. Žara v očeh.

Res imam lepo bogato življenje. Sonce dela tako lepe zlate sence, ko plešejo žarki skozi zavese krošenj. Listje nežno zastira lepoto in moč sonca. Rada imam toploto in sijanje ognjene zvezde, našega sonca.

Čarobno je. Pravljično. Vsi ti običajni trenutki so tako dragoceni in neprecenljivi. Vsak dan so mi polno na voljo. Vsak dan so mi dani, da jih vsrkam in z njimi napolnim srce. So kot čarobni zakladi srca. Vedno se lahko vrnem k njim, ko potrebujem malo topline.

Uživam v ritmu počasnega popoldneva. Zunaj je toplo in vabljivo. Čas bi že skoraj bil za sprehod.

Rada imam svoje življenje.

Zanimivo je, kako imajo starši predstave za otroke, kaj naj bi bili. Na koncu koncev pa si vsi želimo za svoje otroke samo, da bi imeli boljše življenje kot mi in da bi bili srečni. Vse manipulacije hitro odpadejo in so brez pomena. Maskam se hitro stanjša fasada in čas je, da se pokaže naš pravi jaz. Ne samo glede otrok, glede vsega. Čas je, ko ni več iger dima in skrivanja. Vse postaja bolj jasno. Resnica je resnica in postaja še bolj vidna in občutena. Ni več moči, ki bi jo lahko prekrila. Zdaj so dobri časi. Veselim se dneva, ko se še resnica še bolj razkrije. Zdaj se začenja prehod v zlato dobo za vse. Naše dobro se pomnožuje v nas in čas je, da to delimo z vsem svetom. Naše notranje svetišče se odslikava navzven. Bolj smo močni in dragoceni, kot smo si sploh lahko mislili. Zdaj pa je čas, da tako tudi živimo!

Ljubek pristen lahkoten srčkan pisan radosten bogat živahen blažen jasen miren zabaven harmoničen kreativen vesel sočen slasten sijoč razkošen ljubeč žameten dan poln božanskega obilja!



Vse lahko imaš! Vse lahko imaš zdaj! Dopusti, da se božansko obilje pretaka še bolj močno skozi tebe. Čudovita si, saj veš!

Ni komentarjev:

Objavite komentar