sreda, 3. julij 2024

NAJLEPŠE!!!

Tako pa sem tu! Pri pisanju!

Danes sem izvlekla tako lepo karto (Rebecce Campbell)! Naj v vse štiri strani iz mojega srca pojem pristno pesem duše. Naj pozabim ali opustim vso trpljenje in bolečino in da naj zasije moja resnična prava osebnost! Pa če to ni nekaj najlepšega, kaj mi lahko nekdo reče! Res sem vesela!

Kaj pa je tvoja pesem srca, ki jo širiš na vse strani sveta!?

Res je, da bolečina, trpljenje zastirata sijanje. Ampak ni treba, da je tako! Lahko opustim svojo navezanost na to in zasijem na vso moč! Kot bi bile vse temne zavese in tančice, ki so zakrivale svetlobo srca, odstrte naenkrat.

Vsi smo lepi! Vsak ima svoje darove! Kaj si predstavljaš, da se ne bi skozi osredotočali na svoje pomanjkljivosti, na pretekle boleče izkušnje in da bi polno zasijale!? Pa kaj ni to izjemno! Točno zdaj je čas za to!

Kaj ni ostajanje v bolečini in oklepanje preteklosti samo odlašanje z izražanjem svojih darov?! Res je. Se je še sploh smiselno oklepati negativnega, če sem lahko polno v svetlobi, sijem in sem čista ljubezen!? Mislim, da ne. Če je ljubezen v meni in je ljubezen okoli mene, zakaj bi se želela vračati na mesto bolečin!? Ali trpljenja!? Nima več smisla.

Jaz to zmorem. jaz zmorem živeti polno in biti v svetlobi. Jaz zmorem sijati. Jaz zmorem živeti svoje poslanstvo. Jaz zmorem živeti od znotraj navzven. Jaz zmorem biti srečna! Jaz zmorem peti pesem svojega srca!

Jaz si želim peti pesem svojega srca!

Jaz si želim peti pesem svoje duše!

Zdaj je čas, da pokažemo svoj sijoči pristni jaz! Točno zato smo tu! Samo, da bi sijali v vsej svoji lepoti! Danes bodi drzna in sij!

Želim pustiti vse, kar je manj kot ljubezen za sabo. Danes. Zdaj! Zato to tudi puščam! Ni več pomembno!

Ljubek pristen bogat zabaven pustolovski miren iskren šarmanten blažen harmoničen nagajiv ljubeč optimističen speven izrazen razkošen dan poln božanskega obilja!



Vredna si, da živiš svoje življenje in da se tvoja pesem sliši daleč, kajti samo ti jo znaš peti najbolje. Prav je, da si videna in slišana! Ti si luč planeta. Ti si sidro za ljubezen na Materi Zemlji. Danes bodi ponosna nase in na svojo nalogo, poslanstvo, misijo in jo polno živi! Poj svojo srčno pesem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar