četrtek, 29. avgust 2024

GIBANJE SKOZI PLES!!!

Gibanje je pomembno. Tudi, če je iz kuhinje do fotelja, kjer berem knjigo in kdaj do kopalnice! Tako naberem vsaj nekaj dragocenih korakov! To je moj načrt za soboto! Velikokrat mi ne uspe! Vedno najdem kaj zanimivega za početi. Klepetam na kavi s prijateljico. Včasih me preseneti in knjigo preberem prej, kot sem mislila! Takrat si gremo po novo! Skuham si kaj dobrega! (No, to je že všteto v kilometre dneva. Relacija kuhinja – spalnica – kopalnica je redna linija. Vendar brez razporeda odhodov… Pač, poletni delovni čas. Vse je bolj v stilu popoldanske sieste… (Lahko je že takoj dopoldan, saj ni treba čakati do kosila in dremanje po kosilu!) Vem, preveč natrpan urnik za poletje…) grem na vrt in si utrgam kakšno jagodo ali paradižnik. Naredim si sladoled iz banan in jabolk ali gozdnih sadežev. Če pa imam res voljo, pa vročo ljubezen. Lepo se oblečem. Občudujem kakšno rožo ali metulja. Poklepetam s sosedo.

No, res se mi dogaja.

Rada živim v mirnem svetu.

Ljubim tako življenje, kot ga imam.

Mirno.

V srcu čutim mir.

Prazničnost običajnega.

Mir.

Kaj pa si ti želiš bolj poudariti v svojem življenju ali to ustvarjati? Saj veš, da ti odločaš in izbiraš!

Živi svoje življenje po svoje.

Jaz izbiram mir!

Ljubek miren razkošen igriv slasten ljubeč optimističen celovit zabaven harmoničen bogat hvaležen blažen živahen lep strasten sočen vesel dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Razpri roke in vse to sprejmi! Fantastična si! Izjemna si! Ti si DOVOLJ! Neprecenljiva si! Živi v mirnem svetu! Ti ga ustvarjaš!

Ni komentarjev:

Objavite komentar