petek, 12. julij 2024

POVEZANA!!!

Tako kot sem se spraševala, če so angeli resnični, se zdaj sprašujem druge stvari. Angeli so resnični. Brez dvoma. Obkrožajo me in mi pomagajo, da vidim.

Zdaj pa se sprašujem glede Boga, ali je res dober in me usmerja v moje najvišje dobro in če se lahko zanesem na njegovo pomoč. Jaz sem del Boga, kot nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley. Torej si Bog sam sebi ne bi prizadejal bolečine. To pomeni, da je ne bi prizadejal meni. Želi mi le najbolje in želi mi podariti le najboljše. Zdaj pa se sprašujem, koliko od tega sprejemam in znam sprejemati, da se ne odvračam ali zapiram stran od vsega božanskega obilja.

Čas je, da se resno vprašam, ali zaupam v Boga. Zaupam. Vem, da je.

Verjamem, da je dober in mi želi dobro? Verjamem. Vem. Vse se je še vedno obrnilo veliko bolje kot sem mislila, da se bo. Vedno. Imela sem vodstvo in zaščito. Zadovoljna sem. Če pomislim, kaj vse bi se mi lahko zgodilo, pa sem bila obvarovana, sem neskončno hvaležna.

Zdaj sem hvaležna, da imam tako lepo življenje.

Čakaj, česa me je zares strah? Da se ne bom znala odpreti ljubezni Boga. Pa saj to ni res! Samo izbiram več sreče in sem takoj povezana. Samo stopim ven v naravo in sem povezana. Samo opazim lepoto sončnega zahoda in sem takoj povezana. Pobožam mačko Bliss in sem povezana. Slikam, ustvarjam in sem povezana. Uživam ob pitju čaja in sem povezana. Lepo se oblečem in sem povezana. Meditiram, pišem in sem povezana. Tako enostavno je. Torej me niti malo ne rabi biti strah! Tako je! Vsak dan se samo bolj in bolj predajam sreči in sem radostna – pristna jaz. To je vse.

Strah je res umetna zadeva.

Uživaj mi!

Ljubek pristen lahkoten mogočen bogat harmoničen zabaven jasen ljubeč navihan blažen razkošen iskren sočen slasten miren dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega v svojem življenju! Zato odpri srce in zdaj sprejmi vse dobro, ki je zate! Vredna si vsega dobrega! Zares!

Ni komentarjev:

Objavite komentar