sreda, 10. julij 2024

AHHHHH!!!

Vse se bo razkrilo! Vse se že razkriva! Kako me razkuri tako…

Zdaj pa vdih!

Izdih!

Ne bom več zavestno ali podzavestno dajala energije temi, da bodo spet imeli veselico na moj račun! Dovolj je bilo! Zaključeno! To mi samo jemlje energijo, da ne ustvarjam na polno! To mi samo jemlje energijo, da nisem čisto jaz. Samo jemlje mi energijo, da sem raztreščena na tisoč koščkov naokoli! Tega pa si več ne želim! Dovolj je bilo!

Vdih!

Izdih!

Počasi!

Vdih.

Izdih.

Mmmmmmm!

To se že boljše občuti!

Jaz se že boljše počutim!

Berem tako zanimive zgodbe, ki kar nastajajo pred mojimi očmi. Zapleti so vedno nepredvidljivi. Razpleti pa potem že nekoliko pričakovani, proti koncu. Pa še vedno sladki. Čisto proti koncu slutim, kaj se bo zgodilo. Brala sem Jojo Moyes in Lucindo Riley – drevo angelov. Malo vadim angleško, pa sem obe prebrala v angleščini. Lepe ljubezenske zgodbe in sem navdušena. Na koncu se vse poveže v celoto, da mi nič ni jasno.

Po oblačnem vremenu je zdaj blago in nežno posijalo sonce! Kako dobro dene! Spominja me na moje življenje ali vsaj zadnji teden. Po dežju vedno posije sonce. Zaupam v to. Zdaj pa je čas, da sonce tudi ostane, ker ga ljubim! Ljubim svoje lepo življenje, sploh danes, ko je sonce zunaj!

Vdih.

Izdih.

Vdihujem vso lepoto narave.

Izdihujem vse nestabilne temačne dni, misli, občutke.

Kako lahko je spustiti, če si res le želim. Priznam, da si želim. Pripravljena sem začeti na novo. Pa ne čisto na novo, ker sem pridobila veliko modrosti. Samo želim biti vse, kdo sem in ustvarjati naprej. Danes pa me čaka kopel in komaj že čakam! Neverjetno bo to! Izjemna sprostitev!

Mi imamo moč kot kolektivna zavest, kaj si želimo in kaj ne. Kaj ti izbiraš danes ljubezen ali strah? Srečo ali kaj drugega?! Ti izbiraš! Ne pozabi, ti izbiraš! Sledi svojemu srcu, moja draga!

Ljubek kreativen harmoničen bogat zabaven iskren ljubeč sočen srčkan navihan izjemen blažen miren razkošen sladek dan poln božanskega obilja!



Že zdaj živiš v božanskem obilju, se zavedaš tega!? Vsega imamo preko preveč in več kot dovolj! Tako bo tudi ostalo! Zaupaj v moč kolektivne prebujene zavesti svetlobe Ljubezni! Zaupaj vase! Vse je dobro in čisto vse je dobro!

Ni komentarjev:

Objavite komentar