ponedeljek, 8. julij 2024

ČAKA NAS ČUDOVITA PRIHODNOST!!!

Koliko priložnosti dobim, da vadim svojo usmerjenost v luč, mir in pozitivno! Neverjetno! Vedno več je situacij – »zanimivih« dogodkov, ki me samo želijo vreči ven iz tira. Neverjetno! Res neverjestno! Čudež je, da se zdaj sploh lahko smehljam, kot to pišem!

Veš kaj, jaz to zmorem! Zmorem se vedno znova naravnati na svojo srčno in sočno stran. Tako lahko je! Lahko je živeti polno in pristno. Lahko je biti vse, kdo sem. Bolj kot vadim, boljše mi gre. Vedno lažje otresem vse lepljivosti negativnosti in nevtraliziram njihovo lepilo! So že misli, da me imajo! Nič ne bo! Več sreče prihodnjič!

Malo pa že poznam njihove finte ali gibe. Če ne to, pa probajo ono. Če ne družinska drama, ali stari dogodki spominjanja, potem pa nevrednost, nezaupanje vase ali pa finančno negotova prihodnost. Če nič od tega ne uspe, pa malo pojačajo! Pa novi krog! Spet drama, spomini, nevrednost in finančna negotovost. Pa spet nova priložnost za vadit!

Tako enostavno je! Samo sprevidim, da je vse vaja! In krogi ponavljanja iz katerih lahko izstopim takoj, ko se zavem, da sem spet v kolesju manipulacij!

Res je tako enostavno!

Čas je, da se zavemo svoje moči in kako zelo smo ljubljeni in ustvarjalni, kot mi je rekel včeraj nadangel Mihael v kartah Doreen Virtue. Ali danes novo sporočilo, da če igram varno, moje življenje postaja izprano in depresivno. Manjka strast. Zato res želim bolj zaupati svojemu srcu, ki pa pozna strast in ve, kaj je moja resnična srčna pot. Pustim voditi svetlobi, tako vem, da je vse dobro. Želela sem si več sreče in zdaj odpiram svoje srce tej lepoti čarobnosti!

Kaj je tvoja strast?!

Ljubek kreativen bogat harmoničen jasen lep sočen srčkan pisan miren uspešen mogočen ljubeč razkošen živahen pester pustolovski dan!



Ti si ustvarjaš svoje življenje. Zdaj pa izkoristi svojo moč, da si izbereš več sreče!

Ni komentarjev:

Objavite komentar