četrtek, 1. avgust 2024

BLAŽENOST

Življenje je prelepo, da bi ga kar tako živeli. V en dan! Treba ga je vsak dan sproti uživati. Če ne gre mimo. Če ne ne opazimo lepote, ki nam jo ponuja.

Jaz pa želim uživati.

Jaz pa želim opaziti lepoto.

Jaz želim, da se mi užitek in lepota tega sveta vtreta v mojo kožo in me prežameta do zadnje celice, do zadnjega delčka mojega telesa. Potem pa si želim, da to vse preseva vse do moje duše in še naprej – da se moja sreča dotakne vsega vesolja.

Tako enostavno je. Samo živim. Diham. Sem. To je čisto dovolj. Uživam v tem. Življenje je res čarobno. Izjemno.

Včeraj je bilo tako lepo modro nebo! Prava pravljica. Čutim, da bo danes tudi tako. Všeč mi je, ko sije sonce in se žarki dotikajo moje kože. Seveda se skrivam v senci, ko je res prevroče. Zjutraj pa rada berem na soncu, ko še ni premočno. Popoldan pa me čaka branje knjige v viseči mreži. Res imam lepo življenje in komaj začela sem ga prav uživati.

Včasih se mi zdi, da mi oblaki želijo zatemniti vse dobro v mojem življenju. Kot bi postalo nevidno za moje čute. Včasih sem i celo zdi, da se ti temni oblaki vlačijo za mano in nič kar naredim, jih ne more prav odgnati. Vse dokler jih ne pogledam, se soočim z njimi in jim ukažem, da pojdejo stran. Tu nimajo kaj početi! Ne spadajo sem! Jaz si želim živeti! Jaz si želim živeti srečno srčno življenje. Edino to pomaga, da jih ozavestim in potem spustim. Nastavim obraz soncu. Obračam se za njim kot sončnica ves dan sledi soncu po nebu. Vedno sem lahko v soncu. To je moja želja.

Ljubek bogat harmoničen lep sijoč sočen blažen miren jasen razkošen srčkan šarmanten zapeljiv strasten ljubeč poljubčkov poln dan, ki ga vseskozi prežema božansko obilje!



Vredna si dobrega življenja. Sprejmi ga, kot tvojega. Tudi dobro življenje si želi biti ob tebi. Vredna si dobrega življenja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar